Verzending & Retour

Heb je vragen over verzending & retour? Dan vind je hier alle informatie die je nodig hebt. Toch nog een vraag over verzending & retour waar je niet het antwoord op kunt vinden? Neem dan gerust contact met ons op.

VERZENDEN

Jewels & Couture verzendt alle bestellingen binnen Nederland gratis. Wij berekenen dus geen verzendkosten. Om dit te kunnen realiseren hebben wij een minimum besteed bedrag van €10,-

Voor België hebben we een vast tarief van €3,95 voor verzending. Bestellingen boven €75,- worden gratis verzonden.

RETOUR 

Ben je niet tevreden over je bestelling, dan mag je deze retourneren. Je hebt 14 dagen na ontvangst om gebruik te maken van je herroepingsrecht.

Wil je iets retourneren?

Stuur ons dan EERST een mail (jewelsandcouture@gmail.com) met je naam, ordernummer, het item en de reden van retour. Dan weten we dat we een retour van je kunnen verwachten en dan kunnen we deze ook sneller verwerken.

Nadat wij jouw retour aanvraag hebben goedgekeurd (gebeurd meestal binnen 24 uur), verzoeken wij je om de bestelling zo snel mogelijk terug te sturen naar ons. Op die manier kunnen we jouw retour snel verwerken. De geretourneerde items dienen binnen 14 dagen na ontvangst bij ons binnen te zijn. Vergeet niet de leveringsnota of iets anders met je naam mee retour te sturen, zodat we weten van wie het pakketje is. 

Wij verwerken je retourzending binnen twee weken na ontvangst. Voldoet hij aan alle retourvoorwaarden, dan krijg je van ons je geld terug gestort op de rekening waarmee je betaald hebt. Heb je gekozen voor Klarna afterpay, dan annuleren wij die betaling bij Klarna.

Voldoet het niet aan alle retourvoorwaarden, dan sturen wij het pakketje weer terug, de verzendkosten hiervan worden niet door ons vergoed.

Voorwaarden van retourneren

★ In verband met hygiëne is het niet mogelijk om oorbellen of panty’s te retourneren.

 Je mag sale items omruilen voor een andere maat/kleur/artikel. Als de gewenste maat/kleur/artikel niet op voorraad is, ontvang je van ons store credit*. LET OP ook als je hebt gekozen voor Klarna afterpay als betaal methode krijg je store credit ipv geld terug op artikelen uit de sale.

*Nadat we jouw pakketje hebben ontvangen, zullen we je een unieke code mailen met jouw store credit. Dit tegoed is geldig voor 1 jaar en moet in één keer volledig worden besteed. Je houdt geen tegoed over als je het bedrag niet in één keer opmaakt. Als je het bedrag wil verdelen over twee tegoedbonnen, stuur ons dan een berichtje. Artikelen gekocht met een tegoedbon nemen wij niet retour.

★ Indien je een gift bij je bestelling hebt ontvangen, dient deze gift ook teruggestuurd te worden. Anders halen we de verkoopprijs van de gift in mindering van het retourbedrag.

★ De items die worden geretourneerd moeten teruggestuurd worden in de originele verpakking met de originele labels, deze dienen ongedragen te zijn en ze mogen geen sporen bevatten van bijvoorbeeld make-up of parfum. Indien de originele doos niet meer gebruikt kan worden, verwachten wij dat je kiest voor een degelijke verpakking, waardoor de items onbeschadigd aankomen.

★ We geven geen vergoeding voor de retour verzendkosten.

★ Stuur je bestelling altijd terug naar ons met een traceerbare verzendmethode. We zijn niet verantwoordelijk voor items die zoekraken bij het retour sturen.